ZBUDUJ Z NAMI PRZYSZŁOŚĆ FUTBOLU

WSPÓŁPRACA

Jeśli interesuje Cię współpraca I chcesz razem z nami zbudować przyszłość futbolu amerykańskiego w Polsce – to czekamy właśnie na Ciebie!

W Związku Futbolu Amerykańskiego wierzymy, że kluczem do sukcesu jest kreatywność I umiejętność spojrzenia na wyzwania z różnych punktów widzenia, dlatego poszukujemy osób z różnym doświadczeniem, wiedzą oraz osobowością.

CV można wysyłać na adres: rekrutacje@zwiazekfa.pl – prosimy o dopisanie poniżej aplikacji klauzuli “Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). “

Związek Futbolu Amerykańskiego w Polsce ma przyjemność poinformować o rozpoczęciu procesu rekrutacyjnego na poniższe stanowiska.

kontakt

Anna Zwolińska